Blog

Mister Den Haag

Scheveningen

De achtertuin van Den Haag bestaat uit een strand- en natuurgebied van zo’n 11 kilometer lang, iets wat deze stad een on-Nederlands vakantiegevoel geeft. In Scheveningen geniet je van een frisse zeelucht, prachtige flora en fauna en een strip vol horeca en entertainment.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

Badplaats Scheveningen

Vier seizoenen per jaar kun je in dit kustplaatsje, onderdeel van de gemeente Den Haag, heerlijk vertoeven. In de 13e eeuw heeft een toenemende vraag naar zeevis ervoor gezorgd dat steeds meer vissers zich in dit bijzondere dorpje vestigden. Vandaag de dag bestaat de Scheveningse visindustrie uit een beperkter aantal schepen, maar heeft het zijn internationale allure behouden. Buitenlandse vlaggen en karakteristieke vaartuigen kenmerken de havens van dit vissersplaatsje. Het dorp zelf bestaat uit oude hofjes, Protestantse kerken en lokale kroegjes. De nabije omgeving van het dorp en de boulevard zijn vandaag de dag uitgegroeid tot Nederlands populairste badplaats en een plek waar je je absoluut niet hoeft te vervelen.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

To do’s in Scheveningen

Een zomerse dag vertoeven doe je hier op een loungebank bij een van de vele beach clubs met een wijntje in de hand en vis op het menu. Struin over de boulevard langs verassende winkels en gezellige horeca. Vanuit het reuzenrad op de punt van De Pier geniet u van een panorama uitzicht over de kust en de Noordzee. Met de kids brengt u een bezoekje aan miniatuurstad Madurodam, speelt u een potje minigolf of toeft u langs het water in het boulevard treintje. En vergeet niet de onderwaterwereld te ontdekken in zeeaquarium SEA Life. Voor een wat meer cultureel verantwoorde invulling van uw dag brengt u een bezoek aan Beelden aan Zee, het enige Nederlandse museum dat zich uitsluitend met de beeldhouwkunst bezighoudt. Interesse in een vullend avondprogramma? Met Holland Casino, Pathé en het Circustheater om de hoek kunt u alle kanten op!

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

Evenementen in Scheveningen

Interesse in een interactief dagprogramma voor uw collega’s, vrienden of familie? Bij Mister Den Haag kennen wij Scheveningen op ons duimpje en weten wij precies welke activiteiten bij uw gezelschap aansluiten. Ook bieden wij diverse actieve en gezellige city games welke op tablets gespeeld worden en waarmee u zowel de omgeving als uw gezelschap beter leert kennen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Team Me Up Scheveningen of The Target Scheveningen arrangementen. Ook organiseren wij uw aanvullende borrel, diner en avondprogramma. Wij specialiseren ons in bedrijfsuitjes, teambuilding en evenementen op maat en gaan altijd op zoek naar de meest passende mogelijkheden voor uw gezelschap. Neem voor meer informatie en advies op maat contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *