Inspiratie & activiteiten

The Target & Team Me Up

Speel een van de tablet-games The Target of Team Me Up. Beide city games zijn een leuke & sterke combinatie van interactie, teambuilding, competitie & fun. Zowel The Target als Team Me Up kan gespeeld worden in Den Haag als in Scheveningen.

The Target – € 39,- p.p.
Team Me Up – € 45,- p.p.

Meer info

Team Me Up Den Haag
Het Binnenhof & Game

Combineer een van Mister Den Haags city games met een bezoek aan Het Binnenhof. Tijdens een rondleiding door de Ridderzaal en de Tweede Kamer ontdekt u meer over de historie en de hedendaagse gang van zaken in het politieke hart van Nederland.

€ 37,50 p.p.

Meer info

Mister Den Haag Binnenhof
Discovery Game +

Beleef Den Haag met de Discovery Game, een activiteit met gezelligheid, sightseeing en competitie.De Discovery Game is een originele manier om Den Haag te leren kennen en is o.a. te combineren met een bezoek aan Het Binnenhof, Museum van Kleef en een wijnproeverij.

Vanaf € 25,- p.p.

Meer info

Mister Den Haag – teamuitje
Game & BBQ op het strand

Een van Mister Den Haags meest populaire arrangementen is de Discovery Game & BBQ in Scheveningen. De Discovery Game kan gespeeld worden in Den Haag en Scheveningen. Beide varianten eindigen op het strand waar u met uw gezelschap kan genieten van een heerlijke & gezellige BBQ.

€ 45,- p.p.

Meer info

Mister Den Haag – Scheveningen
Segways

Beleef Den Haag op de Segway. Op het Malieveld of het strand van Scheveningen neemt u deel aan een workshop op de Segways. Dit ultra-moderne vervoermiddel houdt zichzelf in evenwicht en met speels gemak beweegt u zich voort. De workshop wordt gecombineerd met Mister Den Haags Discovery Game.

€ 49,- p.p.

Meer info

Segways Den Haag
Pub Quiz

Beleef een leuke en vrolijke middag of avond met Mister Den Haags Pub Quiz. In de Pub Quiz strijden teams tegen elkaar en moeten vragen beantwoord worden uit verschillende categorieën zoals sport, showbiz, politiek, topografie & meer. Ook worden muziekfragmenten gebruikt en is het mogelijk om vragen over uw organisatie toe te voegen.

€ 825,-

Meer info

Mister Den Haag – Pub Quiz
Scheveningen

Scheveningen biedt een prachtig decor voor activiteiten en gezelligheid. Mister Den Haag Discovery Game, The Target en Team Me Up kunnen alledrie in Scheveningen worden gespeeld. Deze games spelen zich af in Scheveningen-dorp en bij de haven. Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijke BBQ op het strand.

Vanaf € 25,- p.p.

Meer info

Kurhaus
Meer weten over de mogelijkheden?

Mister Den Haag