Inspiratie & activiteiten

Explore Den Haag

Ontdek Den Haag met de Explore Den Haag Tabletgame op een interactieve en gezellige manier. Een spannend & fun bedrijfsuitje met veel interactie en plezier!!
De Explore Den Haag Tabletgame is een op maat te maken citygame om Den Haag op een creatieve manier te leren kennen.
De teams moeten samenwerken om de vragen te beantwoorden en de opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint een leuk prijsje en de eeuwige roem. Een gegarandeerde dag vol fun met uw collega’s!

€ 32,50 p.p.

Lees verder

Explore Den Haag Mister Den Haag
Den Haag Tandem Challenge

De Tandem Challenge Den Haag is een actieve city game en een originele manier om Den Haag te leren kennen.
De route leidt u langs verschillende bijzondere plekken in Den Haag waar de teams samen moeten werken om de vragen en opdrachten af te krijgen. Het team dat dit het beste doet, wint een leuk prijsje en de eeuwige roem.
Een gegarandeerd bedrijfsuitje vol gezelligheid met uw collega’s!

€ 40,- p.p.

Lees verder

Tandem Challenge Mister Den Haag
Discovery Game +

Beleef Den Haag met de Discovery Game, een activiteit met gezelligheid, sightseeing en competitie.De Discovery Game is een originele manier om Den Haag te leren kennen en is o.a. te combineren met een bezoek aan Het Binnenhof, Museum van Kleef en een wijnproeverij.

Vanaf € 25,- p.p.

Lees verder

Mister Den Haag – teamuitje
Game & BBQ op het strand

Een van Mister Den Haags meest populaire arrangementen is de Discovery Game & BBQ in Scheveningen. De Discovery Game kan gespeeld worden in Den Haag en Scheveningen. Beide varianten eindigen op het strand waar u met uw gezelschap kan genieten van een heerlijke & gezellige BBQ.

€ 45,- p.p.

Lees verder

Mister Den Haag – Scheveningen
Segways

Beleef Den Haag op de Segway. Op het Malieveld of het strand van Scheveningen neemt u deel aan een workshop op de Segways. Dit ultra-moderne vervoermiddel houdt zichzelf in evenwicht en met speels gemak beweegt u zich voort. De workshop wordt gecombineerd met Mister Den Haags Discovery Game.

€ 49,- p.p.

Lees verder

Segways Den Haag
Pub Quiz

Beleef een leuke en vrolijke middag of avond met Mister Den Haags Pub Quiz. In de Pub Quiz strijden teams tegen elkaar en moeten vragen beantwoord worden uit verschillende categorieën zoals sport, showbiz, politiek, topografie & meer. Ook worden muziekfragmenten gebruikt en is het mogelijk om vragen over uw organisatie toe te voegen.

€ 825,-

Lees verder

Mister Den Haag – Pub Quiz
Scheveningen

Scheveningen biedt een prachtig decor voor activiteiten en gezelligheid. Mister Den Haag Discovery Game, The Target en Team Me Up kunnen alledrie in Scheveningen worden gespeeld. Deze games spelen zich af in Scheveningen-dorp en bij de haven. Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijke BBQ op het strand.

Vanaf € 25,- p.p.

Lees verder

Kurhaus
Meer weten over de mogelijkheden?

Mister Den Haag
Onderdeel van: