Ontdek Den Haag met de Discovery Game.
Mister Den Haags Discovery Game combineert sightseeing, actie, competitie & gezelligheid en is een leuke & originele manier
om Den Haag beter te leren kennen.

De Discovery Game van Mister Den Haag is een actieve City Game waarbij de deelnemers op een leuke en originele manier Den Haag (beter) leren kennen. Het spel en programma worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en verwachtingen. De route, tijden en start- & finishlocatie zijn flexibel. En er kunnen activiteiten aan de Game worden toegevoegd.

De Discovery Game is geschikt voor alle leeftijden en voor zowel grote als kleine groepen. Het spel kan uitgebreid worden met onder andere lunch, borrel, diner, proeverij, een Segway workshop & meer. Daardoor kan het arrangement van 1,5 uur tot de hele dag duren. Ook is het mogelijk een uitgebreid avondprogramma toe voegen, bijvoorbeeld een casino- of kookworkshop of Pub Quiz.

Mister Den Haag

Als opdracht krijgt elk team een plattegrond mee waarop een route op maat aangegeven staat. Deze route leidt u langs typisch Haagse gebouwen, bezienswaardigheden en hotspots.

Ook krijgt elk team een spelpakket mee. Dit bestaat uit een combinatie van foto’s, vragen, opdrachten & challenges. De teams moeten samenwerken om de foto’s te herkennen, vragen goed te beantwoorden en de opdrachten & challenges uit te voeren. Het team dat de meeste punten mee weet te scoren is de winnaar en ontvangt na afloop een fles met heerlijke bubbels. De Discovery Game is gegarandeerd een leuke en originele manier om Den Haag beter te leren kennen!

Mister Den Haag
Discovery Game Den Haag
€ 25,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, route op maat, 1 drankje – koffie, fris, bier, huiswijn – en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 20 tot 600 personen
– route op maat
– start, finish en tijden zijn flexibel
Voor kleinere groepen wordt een prijsaanpassing gemaakt.

Uit te breiden met:

– Binnenhof
– Museum van Kleef
– BBQ
– Pub Quiz
– lunch, borrel, diner

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Discovery Game in Den Haag?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300