Mister Den Haag heeft jarenlange ervaring met bedrijfsuitjes, teambuilding & events op maat. Door uw doelstellingen met onze expertise en creativiteit te combineren creëren wij succesvolle evenementen!
Uw doelstellingen

Door middel van een intake vormen wij een beeld van uw doelstellingen voor de dag. Met dit als uitgangspunt zet Mister Den Haag een succesvol evenement op dat aansluit op uw gezelschap.

Uw wensen & ideeën

Wellicht heeft u zelf wensen of ideeën over de invulling van uw dag. Graag bespreken we deze tijdens de intake zodat we samen een geslaagd evenement kunnen neerzetten.

Uw gezelschap

Wij houden rekening met de samenstelling en achtergrond van uw gezelschap. Denk hierbij onder andere aan leeftijd en interesses. Op deze manier kunnen we u een passend arrangement bieden.

Voorstel op maat

Na de intake doen wij u een voorstel voor een evenement op maat. De tijden, activiteiten en locaties zijn flexibel en worden aangepast op onze gasten. Ook regelen wij indien gewenst uw lunch, borrel, diner, overnachting en meer.

Ons netwerk

Dankzij ons sterke netwerk van lokale partners kunnen wij uw evenement koppelen aan de beste horecagelegenheden en de leukste activiteiten in de omgeving. Met onze partners streven wij naar een duurzame relatie, gebaseerd op professionaliteit, vertrouwen en plezier.

Onze collega's

Het team van Mister Den Haag bestaat uit enthousiaste professionals met een hart voor de stad. Graag zijn we u van dienst bij het opzetten van het perfecte teamuitje en de leukste teambuildingsactiviteiten. Met passie en plezier geven we uw evenement vorm!

13
Jaar ervaring
1500+
Evenementen op maat
6
Landen
20+
Steden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk?
070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300
Onderdeel van: