De leukste bedrijfsuitjes & teambuilding beleef je met Mister Den Haag! Bekijk hieronder ons aanbod van City Games & actviteiten
in combinatie met Haagse belevenissen!

Bedrijfsuitjes & teambuilding in Den Haag

Mister Den Haag heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van teambuilding & events. Over de jaren heen hebben we voor zeer veel verschillende bedrijven en opdrachtgevers teambuilding en activiteiten georganiseerd in Den Haag en Scheveningen. Voorbeelden hiervan zijn city games in het centrum, bezoeken aan het Binnenhof en de Gevangenpoort, segway workshops op het Malieveld, proeverijen in Museum van Kleef, tablet games in Scheveningen en BBQ’s op het strand.

Bent u op zoek naar teambuilding voor uw team of organisatie? Dan bent u bij Mister Den Haag aan het juiste adres. Den Haag biest een fraai decor voor teambuilding. Het centrum, China Town, de Paleistuinen, de Archipel en Scheveningen zijn de buurten waar de activiteiten van Mister Den Haag zich met name afspelen. Ons team van jonge en enthousiaste collega’s staat dagelijks klaar om uw teambuilding te organiseren en verzorgen. We hebben verschillende city games die een combinatie zijn van actie, competitie & fun en daarmee zeer geschikt zijn voor teambuilding. Wilt u iets bijzonders toevoegen aan uw teambuilding? Of een event op maat? Laat het ons weten. Al onze programma’s worden deels of geheel op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen & verwachtingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw teambuilding? Kijk verder op onze website of neem direct contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw
bedrijfsuitje of teambuilding in Den Haag?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300
Onderdeel van: