Ontdek Den Haag met de Explore Den Haag Tabletgame op een interactieve en gezellige manier. Een spannend en fun bedrijfsuitje!!

Explore Den Haag Tabletgame

De Explore Den Haag Tabletgame is een op maat te maken citygame om Den Haag op een creatieve manier te leren kennen. De start- en eindlocatie en de duur zijn zelf te bepalen. Zo worden uw wensen en behoeften meegenomen in het uiteindelijke event.

De Explore 010 citygame is geschikt voor groepen vanaf 20 personen en voor alle leeftijden. Het spel duurt standaard 3,5 uur, maar dit kan in overleg eventueel aangepast worden.

Explore Den Haag Mister Den Haag

Ieder team bepaalt een strategie, want sommige vragen/opdrachten leveren namelijk meer punten op dan de andere. De teams bepalen zelf de route en welk type opdrachten zij uitvoeren.

In de bijgeleverde rugtas vindt u een routekaart en de tablet met alle informatie over de game en om de game mee te spelen. De route leidt u langs interessante Haagse plekken en hotspots waar ook vragen en opdrachten verschijnen.

De teams moeten samenwerken om de vragen te beantwoorden en de opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint een leuk prijsje en de eeuwige roem. Een gegarandeerde dag vol fun met uw collega’s!

Explore Den Haag Mister Den Haag
Explore Den Haag
32,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets, welkomstdrankje en leuk prijsje voor de winnaars.
Exclusief BTW.

Details

– minimaal 30 personen
– iedere extra deelnemer: €27,50 p.p.
– 3,5 uur
(in overleg eventueel aanpasbaar)
– flexibele start- en eindlocatie

Uit te breiden met:

– lunch
– borrel
– diner
– feestavond

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met de Explore Den Haag Tabletgame?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300