Bedrijfsuitje in Scheveningen? Doe een Rondje Scheveningen met Mister Den Haags Discovery Game en een bezoek aan Sea Life

Discovery Game

Ontdek Scheveningen aan de hand van de Discovery Game. Combineer sightseeing met teambuilding, actie & gezelligheid en leer Scheveninngen op een originele manier kennen! De start- en finishlocatie zijn flexibel.

Rondje Scheveningen

Het gezellige en actieve Rondje Scheveningen bevat een Discovery Game door Scheveningen en een bezoek aan Sea Life. Aan de hand van de Game ontdekt u alle Scheveningse highlights, zoals de Zeekant, de Boulevard, de Haven en het Kurhaus.

Sea Life

Halverwege het spel brengt u een bezoek aan Sea Life, waar u meer dan 45 aquaria kunt bewonderen met haaien, roggen, reuzenschildpadden & meer. De actieve Discovery Game eindigt met een borrel en prijsuitreiking.

Prijs - € 39,50 p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, entree Sea Life, prijs voor winnende team en 2 consumpties tijdens de borrel. De vaste organisatiefee bedraagt € 125,- en vervalt bij een deelname van 25 personen. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 15-200 deelnemers
– duur arrangement: 3,5 – 4,5 uur
– Discovery game op meat
– voor kleinere gezelschappen wordt een prijsaanpassing gemaakt

Uitbreidingsmogelijkheden

– lunch & diner
– Kookworkshop
– Pub Quiz
– hotelovernachting Kurhaus

Wilt u meer weten over het Rondje Scheveningen voor uw bedrijfsuitje of teambuilding?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300