Op zoek naar een bedrijfsuitje in Scheveningen? Speel dan de interactieve city game Team Me Up; een combinatie
van vragen, opdrachten, teamwork & fun!

Team Me Up is een interactieve city game, gespeeld op tablets waarbij teams de strijd met elkaar aan gaan in de vorm van opdrachten, vragen en challenges. Tijdens een route op maat beleeft en ontdekt uw gezelschap Scheveningen. De perfecte manier om zowel dit gebied als uw gezelschap (nog) beter te leren kennen!

De opdrachten tijdens Team Me Up gaan over Den Haag en Scheveningen, maar worden ook op maat gemaakt en aan uw gezelschap aangepast. De opdrachten bestaan onder andere uit foto challenges. De teams kunnen elkaar ook onderling uitdagen en punten afhandig maken door middel van team challenges. Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

Mister Den Haag

Door het maatwerk en interactieve karakter van het spel is Team Me Up een leuke en sterke activiteit voor teambuilding. Elk team krijgt een tablet mee en ontdekt Scheveningen al wandelend door het oude dorp, over de boulevard of door de haven. De start- en finishlocatie zijn flexibel en passen wij aan op uw wensen.

Ook de verdere invulling van uw evenement is flexibel. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiden met lunch of diner, maar ook een bezoekje aan Sea Life. Gebaseerd op de achtergrond van uw gezelschap kunnen wij u hierin adviseren. Samen stippelen wij het perfecte, interactieve dagje teambuilding in Scheveningen uit!

Mister Den Haag
Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief begeleiding, gebruik tablets, route en opdrachten op maat, 1 drankje – bier, fris, koffie, huiswijn – tijdens de pauze en prijs voor winnende team.
Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 12 tot 250 personen
– vragen op maat
– flexibele start- en eindlocatie
– duur arrangement: 2 tot 4 uur

Uitbreidingsmogelijkheden

– lunch
– Sea Life
– Museum Beelden aan Zee
– borrel
– diner

Wilt u meer weten over Team Me Up Scheveningen voor uw bedrijfsuitje?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300