Blog

Mister Den Haag

Event: Discovery Game in Den Haag

Niet alleen bedrijven, maar ook particuliere gezelschappen boeken regelmatig uitjes bij Mister Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan familiedagen, vriendengroepen of sportteams. Een groep hockeymeiden uit Ridderkerk bracht onlangs een bezoek aan ons mooie Den Haag. Zij ontdekten het prachtige centrum van deze stad door middel van Mister Den Haag’s vernieuwde Discovery Game.

Teambuilding in Den Haag met de Discovery Game

Een combinatie van sightseeing, lokale hotspots, vragen en foto opdrachten. Met de Discovery Game van Mister Den Haag smelten deze elementen samen tot een interactieve middag fun en plezier. Het zestien koppen tellende gezelschap werd in verschillende teams verdeeld, welke tijdens op maat gemaakte routes de strijd om de meeste punten met elkaar aangingen. Door middel van het spotten van detailfoto’s in de stad, beantwoorden van vragen en uitvoeren van creatieve foto opdrachten konden zij punten verdienen. Het team met de meeste punten ontvangt aan het einde van de dag altijd een fles heerlijke bubbels bij Mister Den Haag. En nog belangrijker, eeuwige roem!

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Den Haag en Scheveningen

Evenementen in Den Haag

De Discovery Game van Mister Den Haag is de perfecte manier om zowel de stad als uw gezelschap beter te leren kennen. Tussen de twee speelhelften door geniet u van een drankje in de kroeg of op het terras. Dankzij ons uitgebreide lokale netwerk kunnen wij de leukste plekken en arrangementen voor u reserveren. Na afloop houden we tijdens de borrel onze prijsuitreiking. Onze enthousiaste medewerkers maken hier een echt feestje van. Ook kunnen wij uw avondprogramma verzorgen. Denk aan een casinobezoek, Magic Workshop of onze eigen Mister Den Haag PubQuiz. Elk gezelschap ik uniek en daarom specialiseren wij ons in maatwerk evenementen. Meer weten over wat wij voor uw gezelschap en dagje weg kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat!

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Den Haag en Scheveningen

Graag organiseren wij uw dagje teambuilding in Den Haag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *