Blog

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

Uitgelicht: Plein Den Haag

Het centrum van Den Haag wordt gekenmerkt door koninklijke highlights, historische gebouwen en vooral een hoop gezelligheid. Een van de hotspots waar zowel locals als dagjesmensen en toeristen te vinden zijn is natuurlijk Plein.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

Over Plein Den Haag

Omringd door bomen, hoge gebouwen en horeca – en van binnenuit bewaakt door Willem van Oranje op een hoge sokkel. Plein stamt uit 1632 en ligt in het centrum van de stad, aan het Binnenhof en de beroemde Lange Poten. Hoewel het vroeger gesierd werd door ommuurde tuinen, is het tegenwoordig vooral een plek waar mensen samenkomen. Vaak in de vorm van een lunch, diner of gezellige borrel, maar dankzij het nabijgelegen politieke centrum van ons land ook regelmatig in de vorm van een protest, demonstratie of manifestatie.

Op Plein staan verschillende panden van historische waarde. Denk hierbij onder andere aan het befaamde Mauritshuis, waar topstukken van Vermeer, Steen, Rembrandt en Frans Hals te bezichtigen zijn. Ook de Logementen van Amsterdam en Rotterdam zijn hier gehuisvest, waar voorheen afgevaardigden van deze steden verbleven tijdens hun politieke bezoekjes aan het prachtige Den Haag.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

To do op Plein Den Haag

Enkele populaire plekken op Plein zijn tegenwoordig Millers, waar je na het dineren verder kunt aan de wijn- en cocktailbar en tot in de late uurtjes kunt genieten van muziek en gezelligheid. Bij Gusto kun je terecht voor een authentiek Italiaanse belevenis in de vorm van heerlijke pizza’s, pasta’s en desserts. Lokale hotspot en café/restaurant Plein XIX is tenslotte bij uitstek de plek voor een drankje op een zonnig terras met uitzicht op dit historische gebied.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding en events in Den Haag en Scheveningen

Uw evenement in Den Haag

Tijdens uw personeelsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding of evenement in Den Haag met Mister Den Haag gaat u in teamverband op ontdekkingstocht door de stad. Heeft u de voorkeur voor een bepaalde wijk of wilt u een rondleiding in het Binnenhof toevoegen? Wij regelen het. Ga met uw collega’s, vrienden of familie tijdens een van onze City Games de strijd om de meeste punten aan. En breng een bezoek aan Plein, waar historie en horeca samenkomen en u geniet van een ontspannen lunch, borrel of diner. Interesse in een dagje uit in Den Haag? Neem contact op met Mister Den Haag en wij zorgen voor een geslaagd evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *