Blog

Mister Den Haag Madurodam (4)

Uitgelicht: Madurodam

Nederland’s trots; miniatuurstad Madurodam. Een attractiepark waar de Nederlandse samenleving wordt nagebootst in de vorm van honderden maquettes en miniaturen. Een leerzame plek waar je je ogen uitkijkt en je een ware reus voelt!

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Den Haag en Scheveningen

Madurodam Den Haag

Gelegen halverwege Den Haag centrum en Scheveningen trekt deze oer-Hollandse attractie jaarlijks ruim 600.000 bezoekers. In de vorm van zo’n 700 minigebouwen worden Nederlandse steden en gebieden nagebootst. Boten varen door de miniatuur grachten en kermissen draaien ter entertainment van het minivolk. Maar ook auto’s, treinen en trams rijden rond in deze prachtige wereld vol eerste klasse handwerk. Interactieve onderdelen zoals de Oosterscheldekering of Rotterdamse haven nodigen bezoekers uit een bijdrage te leveren. Het park bestaat verder onder andere uit verschillende historische binnensteden, moderne woonwijken, havengebieden, een luchthaven, kanalen, wegen, natuurgebieden en meer. Maar ook het Rijksmuseum en verschillende windenergieparken zijn er nagebootst.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Den Haag en Scheveningen

Madurodam miniatuurstad

Sinds de opening in 1952 kent Madurodam een jaarlijks wisselende Jeugdgemeenteraad, bestaande uit scholieren uit de regio. De eerste burgemeester van Madurodam was de op dat moment 14 jarige prinses Beatrix, moeder van onze huidige koning. Madurodam’s maatschappelijke verantwoordelijkheidsgevoel komt verder naar boven in de vorm van de vele goede doelen die het park steunt. Sinds de opening in 1952 is er ruim 30 miljoen euro gedoneerd aan instanties die zich inzetten voor de rechten van kinderen. Een streven dat perfect past binnen het politiek rechtvaardige karakter van wereldstad Den Haag.

Mister Den Haag – bedrijfsuitjes, teambuilding & events in Den Haag en Scheveningen

Uw bedrijfsuitje of personeelsuitje in Den Haag

Met Mister Den Haag gaat u op ontdekking door de Haagse binnenstad of langs het Scheveningse strand. Tijdens onze Discovery Game leert u zowel de omgeving als uw gezelschap beter kennen en strijdt uw team al puzzelend om de meeste punten. Naast een gezellige lunch, borrel en diner regelen wij ook graag de extra activiteiten binnen uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of evenement. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het bijzondere en unieke Madurodam. Neem contact met ons op voor een programma op maat en een geslaagd bedrijfsuitje, teambuilding of event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *