The Target Den Haag - een interactieve real-time city game,
gespeeld op tablets. Een ongeëvenaarde combinatie van
interactie, teambuilding, competitie & fun!

The Target is een interactievereal-time citygame met de mooie binnenstad van Den Haag als decor. Vier teams spelen op tablets dit spannende spel, waarin competitie, teambuilding en fun samengaan. Zeer geschikt voor een actief bedrijfsuitje met fanatieke deelnemers!

Eén team bestaat uit gangsters die uit de gevangenis zijn ontsnapt. Zij terroriseren de stad en krijgen geld voor het plegen van misdaden. Hun doel is om € 1.000.000,- te verzamelen. De misdaden kunnen gepleegd worden met virtuele geldwagens, explosieven en wapens, die ze onderweg proberen te stelen. De drie overige teams zijn politieteams, die op pad worden gestuurd om de locatie van de gangsters te achterhalen en hen uit te schakelen.

Mister Den Haag

Op de tablets krijgen de politieteams aanwijzingen over de locatie van de gangsters. Door samen te werken kunnen zij hen insluiten, virtueel beschieten en zo uitschakelen. Wanneer de politieteams de gangsters op tijd weten neer te schieten, hebben zij gewonnen. Zo niet, dan winnen de gangsters! Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

Het spel kan plaatsvinden in het centrum van Den Haag, maar ook in Scheveningen en Delft. De verdere invulling van uw arrangement is flexibel en kunt u eventueel uitbreiden met lunch, borrel en diner. The Target wordt gespeeld in meerdere rondes waarin de teams elkaar kunnen afwisselen. Wilt u The Target ergens anders spelen in Den Haag? Dat kan ook. Laat het ons dan weten!

Mister Den Haag
The Target Den Haag
€ 39,- p.p.

Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets en 1 drankje tijdens pauze.
Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 15 tot 120 personen
– flexibele start tijd
– duur arrangement: 3 uur
Voor kleinere gezelschappen wordt een prijsaanpassing gemaakt.

Locaties

– Den Haag centrum
– Scheveningen
– Delft

Contact

Mister Den Haag – 600×300