Beleef Den Haag met de zeer interactieve city game Team Me Up, een combinatie van fun, vragen, opdrachten en teambuilding, gespeeld op tablets.

Team Me Up is een zeer interactieve city game gespeeld op tablets. Teams gaan de strijd met elkaar aan in de vorm van opdrachten, vragen & challenges, die op de tablet naar boven komen. De route en vragen van Team Me Up worden op maat gemaakt. Zo ontdekt uw gezelschap op een bijzondere manier wat Den Haag te bieden heeft. Team Me Up is een sterke combinatie van teambuilding, vragen, opdrachten & fun.

De opdrachten tijdens het spel gaan over Den Haag, maar worden ook op maat gemaakt en aan uw bedrijf of organisatie aangepast. De teams kunnen elkaar onderling uitdagen en punten afhandig maken door middel van challenges. Klik hier voor de volledige handleiding van deze interactieve GPS game.

Mister Den Haag

Door het interactieve karakter van het spel is Team Me Up gegarandeerd een gezellige teambuilding activiteit. Elk team krijgt een tablet mee en ontdekt de stad te voet tijdens een op maat gemaakte route. De start-, finish- en borrellocatie passen wij aan op uw wensen.

Ook de verdere invulling van uw evenement is flexibel. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiden met lunch of diner, maar ook bezoekjes aan Haagse highlights. Gebaseerd op de achtergrond van uw gezelschap kunnen wij u hierin adviseren. Samen stippelen wij het perfecte, interactieve dagje teambuilding in Den Haag uit!

Mister Den Haag
Prijs - € 45,- p.p.

Inclusief begeleiding, gebruik tablets, route & opdrachten op maat, fotoshoot, 1 drankje p.p. tijdens de pauze en prijs voor winnende team. Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 12 tot 120 personen
– route & vragen op maat
– flexibele start- en finishlocatie
– duur arrangement: 2 tot 4 uur

Uitbreidingsmogelijkheden

– lunch
– Museum van Kleef
– Gevangenpoort
– Panorama Mesdag
– borrel & diner

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Team Me Up in Den Haag?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl
Contact

Mister Den Haag – 600×300