Op zoek naar teambuilding in Scheveningen? Speel The Target; de interactieve real-time city game op tablets. Een leuke en krachtige combinatie van spanning, competitie, teambuilding & fun!

The Target is een interactieve real-time city game met Scheveningen als decor. Vier teams spelen op tablets dit spannende spel, waarin interactie, competitie, teambuilding en fun gecombineerd worden. The Target is zeer geschikt voor een actief bedrijfsuitje met fanatieke collega’s.

Eén team bestaat uit gangsters die uit de gevangenis zijn ontsnapt. Zij terroriseren nu de stad en krijgen geld voor het plegen van misdaden. Hun doel is om met de misdaden € 1.000.000,- te verdienen> Om de misdaden te kunnen plegen kunnen kunnen de gangsters virtuele geldwagens, explosieven en wapens stelen. De drie overige teams zijn politieteams, die op pad gaan om de locatie van de gangsters te achterhalen en hen uit te schakelen.

Mister Den Haag

Op de tablets krijgen de politieteams aanwijzingen over de locatie van de gangsters. Door samen te werken kunnen zij hen insluiten en virtueel beschieten. Wanneer de politieteams de gangsters op tijd weten uit te schakelen, hebben zij gewonnen. Zo niet, dan winnen de gangsters! Klik hier voor de volledige handleiding van dit interactieve GPS spel!

The Target wordt gespeeld in Scheveningen, maar is ook beschikbaar in het centrum van Den Haag en Delft. De verdere invulling van uw arrangement is flexibel;zo kunnen een lunch, borrel en/of diner toegevoegd worden. U kunt meerdere rondes spelen waarin de teams elkaar kunnen afwisselen. Wilt u The Target op een speciale locatie spelen? Dat kan ook; laat het ons dan weten.

Mister Den Haag
Prijs

8-12 pers. € 45,- p.p.
13+ pers. € 39,- p.p.
Inclusief organisatie, begeleiding, gebruik van de tablets en 1 drankje.
Exclusief BTW en overige horeca.

Details

– 8 tot 120 personen
– flexibele start tijd
– boven 20 pers. meerdere spellen
– duur arrangement: 3 uur

Uitbreidingsmogelijkheden

– lunch
– Sealife
– workshop Holland Casino
– borrel & diner

Meer weten over The Target voor uw teambuilding in Scheveningen?

070 362 5020
info@misterdenhaag.nl